Clan [/-/T+B+K/-/]

1.CW Clan [/-/T+B+K/-/] vs Clan TBC

01.08.2009 22:00

CW  [/-/T+B+K/-/]  vs TBC

CW se odehrálo na serveru s ip **************. ve 21:11

[/-/T+B+K/-/]Jayk3m_nej se šlo zeptat HL. Zakladatele a leadra(lídra)Clanu TBC jestly by nedaly CW(Clan War)=Válka Clanů...Zakladatel a Hl. clanu TBC_Revenger_ odpověděl na moji otázku ,,Dáte proti nám CW''' jeho odpověd byla jednoznačná NE!!!!! a říkal že je to odpověd celého jeho clanu..Což samozřejmě lhal každej clan chce být lepší a lepší a jak jinak k tomu dosáhnou než porážet další clany..

Tak [/-/T+B+K/-/] vyslal posla [/-/T+B+K/-/]Jayk3m_nej aby šel na Zombie server kde hrál clan TBC a zeptal se ostatních z clanu TBC jestly by nedaly CW samozřejmě TBC_Revenger začal neskutečně zuřit.Posílal [/-/T+B+K/-/]Jayk3m_nej do nejrůznějších míst a nazýval ho ,,LAMO''..To ještě nevěděl že lama je on protože se bojí dát proti den starýmu clanu CW..

A tak to šlo dál a dál nakonec se clan TBC dokázalo přemluvit a jeden z nich dal [/-/T+B+K/-/]Jayk3m_nej jeho icq tam se pokoušel Jayk3m_nej dopsat jednomu z clanu TBC ale marně  on mu napsal blbé icq tak Jayk3m_nej šel zpět na ten server a tam mu poslal správné icq tak se domluvily na 21:00 ale stále se nebylo moct jednomu z clanu TBC dopsat tak se Jayk3m_nej naštval a napsal že bude CW v 21:11 poslední možnost pak kontumace poslal hráči ip serveru na kterým se mělo hrát at ho pošle dál svým clanovým hráčům..Asi tak udělal ale hráči se na to vykašlaly a on asi taky takže na server nedošel nikdo z Clanu TBC..

V CW se mělo utkat 7 hráčů...4 Hráči z TBC vs 3 Hráči z [/-/T+B+K/-/]

Clan [/-/T+B+K/-/] nastoupil v sestavě z Zakladatelem a Leadrem [/-/T+B+K/-/]L+u+k+a+s,,dále s jeho bráchou [/-/T+B+K/-/]Jayk3m_nej,,,a ještě z nováčkem který hned po CW odešel :'-(..Je nám po něm moc smutno byl to dobrý hráč..Ale zpátky k věci ten hráč se jmenoval [/-/T+B+K/-/]H.oL.u.H.e...Ale máme ještě jednoho hráče klterej musel odejít z rodinných důvodů odejít........[/-/T+B+K/-/]Spuntik(Cz)

Jak už sem říkal za clan TBC nenastoupil nikdo takže nemůžeme napsat jejich sestavu...

Takže první CW clanu [/-/T+B+K/-/] dopadlo vítězně ikdyž kontumačně 20:0...

Clan TBC sliboval že bude odveta a že nám nakopou naše *****e a rozbijou nám ***y...

Takže si počkejte bude tu další Článek o tom jak clan [/-/T+B+K/-/]hraje CW a ským...


 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.